Esti aici pentru ca ai un eveniment special si vrei sa-l imortalizezi! 

Da, ai venit unde trebuie! Noi facem fotografii pentru ca asta ne este meseria. Mai mult decat atat, avem experienta si cunostintele necesare pentru a satisface cele mai rafinate gusturi!


Fotografie Comerciala 

Producem imagini de inalta rezolutie utilizind echipament digital de ultima ora. Fotografiile noastre de detaliu sunt iluminate profesional si redau cu acuratete culoarea si textura.  Serviciile noastre de fotografie comerciala sunt orientate in asa fel incat sa va furnizeze fotografii de calitate ale produselor sau serviciilor dvs. Echipamentele si tehnicile utilizate ne ofera controlul absolut asupra calitatii, dandu-ne posibilitatea de a va livra imagini de cea mai buna calitate la preturi imbatabile. Cateodata insa, realitatea nu este exact ceea ce doriti motiv pentru care oferim si servicii de manipulare digitala.  

Exemplu:




Fotografie Studio 

Fotografiile noastre dezvaluie povestea nuntii voastre intr-un mod in care fiecare fotografie va reaminteste toate emotiile, toate momentele fericite. Combinam portretistica traditionala, romantica cu un stil modern, fotojurnalistic pentru a reda fidel ambianta si spiritul zilei, imortalizindu-le pentru a le dezvalui intr-un mod pe care-l veti pretui generatie dupa generatie. Evenimentele unicat din viata ta ( nunti, botezuri, absolviri, etc), sunt surprinse cu un gust artistic selectiv si cu o viziune unica asupra ta si a celor dragi tie.Se utilizeaza fundaluri diverse, lumini de studio portabile Novatron si exista la cerere posibilitatea instalarii unui studio complet la locatia aleasa de tine.Nici o comanda nu este prea mica, veti fi serviti cu amabilitate, indiferent de cantitatea sau serviciul cerut.

Exemplu:




Portrete si Familie 

Un portret rafinat poate imortaliza un moment atemporal - o mama asteptand sosirea pe lume a primului copil, un copil la o anumita virsta, confirmarea religioasa, primul bal, o realizare majora cum ar fi terminarea scolii, a facultatii sau o reuniune de familie. Un portret rafinat poate dezvalui, de asemenea, inocenta copilariei, tandretea, afectiunea, generozitatea si, nu in ultimul rand, dragostea. De remarcat este stilul de fotografiere tip "Lifestyle Portraits" in care se combina utilizarea unui fundal alb cu o aranjare ingenioasa a surselor de lumina, astfel incat umbrele sunt eliminate, rezultatul final fiind un portret doar al subiectului, acesta fiind astfel pus mai bine in valoare, nemaiexistind alte elemente care sa distraga atentia.Un alt amanunt interesant la acest tip de portret este faptul ca nu exista pozitii standard, artistul aranjeaza fiecare subiect, cuplu, familie in pozitiile care pun in evidenta cel mai bine calitatile si laturile lor cele mai frumoase, rezultatul fiind unul de exceptie.

Exemplu:


Pentru oferta de preturi: 

Telefon: +40 747 819 540